top of page

wo 24 mei

|

Utrecht

Ruud Smulders & Tim Hartog (dubbel)

Dubbel in de club! Ruud Smulders gaat het theater in met zijn nieuwe show "Rudiversum" & Tim Hartog speelt in September avondvullend in de Oude Luxor. Ter voorbereiding gaan Ruud & Tim dubbelen in Comedy Café Utrecht en spelen ze allebei een langere set in de comedyclub.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ruud Smulders & Tim Hartog (dubbel)
Ruud Smulders & Tim Hartog (dubbel)

Tijd en locatie

24 mei 2023, 20:30 – 22:30

Utrecht, Oudegracht 205, 3511 NH Utrecht, Nederland

Over het evenement

Dubbel in de club! Ruud Smulders gaat het theater in met zijn nieuwe show "Rudiversum" en Tim Hartog speelt in September avondvullend in Oude Luxor. Ter voorbereiding gaan Ruud & Tim dubbelen in Comedy Café Utrecht en spelen ze allebei een langere set in de comedyclub.

Ruud Smulders moet je meemaken. En dat kan op alle denkbare manieren. Theater, televisie, radio en youtube. (Niet privé. Privé wil je Ruud niet meemaken. Dat is voor niemand leuk.) Maar al het anderen is top amusement.

Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Zijn liedjes zijn niet van hem dus die draagt hij vanavond niet voor en dat is maar goed ook want hij speelt geen instrument. De rol van zijn tegenspeler ‘Odette’ wordt vandaag gespeelt door niemand, want het is een solovoorstelling.

Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent.

Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, 'Achter gesloten Deuren'. Dan herken je Ruud wel.

Tim Hartog (Rotterdam, 1986) is een comedian. Eentje van het observerende soort. Van jongs af aan voelde hij al de onbedwingbare behoefte om verhalen te vertellen. Zijn ouders maakten daar gretig gebruik van wanneer een gesprek met de visite op slot leek te zitten.

Het leek dan ook vanzelfsprekend dat hij hier iets mee zou gaan doen. Dat én het feit dat er een glansrijke carrière als profvoetballer er al op jonge leeftijd niet meer in zat. Of zoals zijn coach van de plaatselijke voetbalvereniging (T.O.G.R.) op legendarische wijze sprak: ‘Het zit wel in je kop, maar niet in je poten.’

Hij studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie in ‘s- Hertogenbosch. Sindsdien heeft hij als comedian op verschillende podia zijn sporen verdiend. Zo stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival, is hij vaste bespeler  van Comedy Club Haug in Rotterdam én is hij een graag gezien MC in het Nederlandse comedycircuit.

Op televisie was hij te zien bij ‘The Comedyfactory’ en ‘De Grote Improvisatieshow’. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop, Concert at Sea en Lowlands. Ook presenteerde hij verschillende grote evenementen, waaronder Oerol, Bevrijdingsfestival en Metropolis.

Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken.

Deel dit evenement

bottom of page