top of page

Restaurant

Dineren in ons restaurant is alleen mogelijk i.c.m. tickets voor de show en reserveren is verplicht.

Verder vragen wij al onze gasten om vooraf een keuze uit de menu kaart te maken om zo onnodige voedselverspilling tegen te gaan. Hier maken we geen uitzondering op. 

(Nee, ook niet als het kaartje + diner een verassing of cadeau is)

Shows
 

Comedy Café Utrecht biedt sinds 2021 al de meest hilarische comedy shows aan in Utrecht en omstreken. Kom dit seizoen ook langs in onze comedyclub en we garanderen je dat je een ontzettend leuke tijd zult beleven tijdens onze shows. Neem een kijkje in onze agenda om te zien wat we te bieden hebben en zorg ervoor dat je je kaarten snel besteld.

Aangeschafte tickets kunnen niet geannuleerd worden.

Onze voorstellingen zijn wat dat betreft vergelijkbaar met theatervoorstellingen, concerten, festivals of voetbalwedstrijden. Bij verhindering mogen gekochte tickets door derden gebruikt worden. 

Comedy Café kan drie uur voor aanvang de show annuleren. De kosten van de kaarten voor de geannuleerde show worden terugbetaald. In bijzondere gevallen is het met (een goede reden) mogelijk om kosteloos een andere datum te kiezen. Wij zijn niet aansprakelijk voor reiskosten, verblijfkosten of overnachtingen ten behoeve van de geannuleerde show.

De comedians die bij ons optreden bepalen zelf welke verhalen en grappen zij vertellen, dat is hun artistieke vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat cabaretiers en comedians die vrijheid voelen om over alle onderwerpen grappen te kunnen maken zonder dat iemand uit het publiek zich daar aanstoot aan neemt. Wees je hier vooraf van bewust en realiseer je dat je naar een comedyshow gaat. Daarbij kunnen en moeten juist over de meest uiteenlopende onderwerpen grappen gemaakt worden. 

Privacy

Comedy Café Utrecht respecteert de privacy van alle bezoekers en websitegebruikers. Wij bieden je graag informatie over welke gegevens wij van je vragen en gebruiken.

 

Welke gegevens slaan wij op? 

Bij de aanschaf van tickets wordt de volgende persoonlijke informatie opgeslagen.

  1. Voor- en achternaam

  2. E-mailadres

  3. Telefoonnummer 

Wij bewaren de gegevens uiterlijk vijf jaar. Mocht je in de tussentijd geen tickets bestellen voor de voorstellingen en concerten of je niet aanmelden voor onze nieuwsbrief dan anonimiseren we na vijf jaar uw gegevens zodat we ze alleen kunnen inzetten voor statistische doeleinden.

 

Met wie delen wij jouw gegevens?

In principe delen wij geen gegevens met derden. Voor de voorstellingen werken wij elk jaar samen met impresariaat Grappige Zaken. Zij hebben toegang tot de bezoekersgegevens.

We hebben verwerkingsovereenkomsten met:

  • Online ticketverkoop: YourKrowd en Tix4all

  • Online marketing: Sociale Zaken

We maken verder gebruik van MailChimp. Via dit programma worden nieuwsbrieven, servicemails en uitnodigingen verstuurd. Wil je geen mailings meer ontvangen dan is er aan de onderzijde van de berichten een optie om je uit te schrijven.

Fotografie en video

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als je aanwezig bent bij een voorstelling of concert dan stem je ermee in dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht je hierover vragen hebben, kun je contact met ons opnemen.

Betaalmethodes

  • Contant

  • Pin

  • Wij accepteren geen credit/debit cards

Betaalmethodes
bottom of page